Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

La serviciile de imigrare O'Mcraysum credem că imigrația este o parte naturală și frumoasă a vieții, ca indivizii să ia decizii de a-și schimba viața, să-și părăsească țara de origine și să se deplaseze într-un altul, lăsându-și casa în urmă și îmbrățișând ceva nou; oferind în același timp țării gazdă competențele, cunoștințele și expertiza. Dar, uneori, aplicația poate fi departe de a fi frumoasă. Scopul nostru cel mai mare este de a oferi clienților noștri un serviciu gratuit fara stres.

Dl Yasar Razaq se angajează în Legea imigrației și în alte aspecte ale dreptului de la absolvirea în drept a Universității din Wolverhampton. Cu beneficiile cunoștințelor și experienței sale extinse, suntem capabili să vă sfătuim să vă concentrați asupra nevoilor dvs. individuale și să vă consiliați opțiunile pe care le aveți la dispoziție. Suntem supuși unei reglementări stricte de către Oficiul Comisarului pentru Servicii de Imigrare (OISC).

Puteți fi siguri de calitatea și integritatea serviciului pe care îl veți primi. Veți fi informați cu privire la cerințele legale, la eligibilitatea dvs., la gama și la conținutul documentației necesare, la termenele de procesare și la aspectele suplimentare. Înțelegem că acest lucru poate fi un moment de stres, prin urmare, ne asigurăm că procesul de imigrație se desfășoară cât se poate de ușor. Rețineți că conținutul acestui site este doar pentru scopuri de informare generală. Nu constituie consiliere profesională (legală sau de altă natură) și nici nu ar trebui să fie utilizată ca atare.

Vă apreciem timpul și banii, prin urmare veți fi informați cu privire la întâlnirea inițială pe baza cererii dumneavoastră. Oferim consultanță în limbile engleză, punjabi și urdu. Pentru limbile suplimentare, un interpret poate fi furnizat la cerere. Interpreții Romani pot fi disponibili, cu costuri adiționale.

Dacă puteți vorbi limba engleză, vă rugăm să completați formularul în limba engleză

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible